Zakelijk lease

Bent u ZZP'er of MKB'er? Dan is zakelijke lease misschien wel iets voor u! Zakelijke lease is de on-balance financieringsoplossing. Afhankelijk van de leasevorm, wordt u economisch eigenaar van de auto en deze staat op de balans van de onderneming. Omdat de aanschafprijs (exclusief BTW) wordt gefinancierd, hoeft u geen beroep te doen op het bedrijfskapitaal. De looptijd, het maandbedrag en een optionele slottermijn worden samen met u van tevoren bepaald. Zo bent u flexibel om te kiezen wat het beste bij uw onderneming past.

Bekijk onze lease aanbod

Voordelen van Zakelijk lease

  • Geen hoge aanschafkosten
  • Fiscale voordelen
  • Vaste maandelijkse lasten
  • Ruim aanbod in auto's
  • Goede service van Eemsmond Autolease

Veel gestelde vragen

Kan ik als starter of ZZP'er een auto leasen?

Wat houdt bijtelling in?

Kan ik de leasetermijn eerder beëindigen dan overeengekomen?

Welke automerken kan ik leasen?

Financial lease

Kiest u voor financial lease? Dan wordt u economisch eigenaar van de leaseauto. U betaalt gedurende de leaseperiode een vast bedrag per maand, waarmee u investeert in uw eigen auto. Zodra de leaseperiode voorbij is, bent u eigenaar van de auto. Tijdens de leaseperiode kunt u gebruikmaken van fiscale voordelen en bent u niet gebonden aan een maximaal aantal kilometers dat u kunt rijden.

Full operational lease

Kiest u voor full operational lease? Dan blijven wij economisch eigenaar van de leaseauto. U betaalt gedurende de leaseperiode een vast bedrag per maand, waarin alle kosten van een auto zijn opgenomen (behalve de brandstof). U betaalt dus geen wegenbelasting, verzekering, onderhoudskosten, schadekosten en pechhulpkosten. Daarnaast hebt u geen last van afschrijving.