Private lease

Private lease is een andere manier om een auto ter beschikking te hebben zonder dat deze van u is. Met Private Lease kunt namelijk een bijna nieuwe of zelfs splinternieuwe auto rijden, voor een vast bedrag per maand. In het vaste maandbedrag zijn kosten voor onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting inbegrepen. Behalve de brandstof regelt de leasemaatschappij alles! De periode dat u wilt leasen, kunt u zelf bepalen, maar deze varieert meestal tussen de 12 en 60 maanden.

Bekijk ook:

Keurmerk Private Lease

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn leasecontract beƫindigen voor de afgesproken einddatum?

Krijg ik een BKR registratie?

Welke automerken kan ik leasen?

Aandachtspunt

Wanneer u gedurende de looptijd van een private lease contract van plan bent een huis te kopen is een private lease contract van invloed op de aanvraag van een hypotheek

Pech onderweg

Bij stranding door pech of schade kunt u direct bellen met de hulpdienst van de leaseafdeling op 026-3553368

Eigen bijdrage bij schade

De volledige eigen bijdrage voor schade bij aanvang van de leaseperiode bij een niet verhaalbare schade is € 500,- (of het schadebedrag als dat lager is).
Bij de eerste niet verhaalbare schade berekenen we u slechts 30% van de eigen bijdrage door (€ 150,-).
Bij de tweede niet verhaalbare schade berekenen we u 50% (€ 250,-) door. Voor alle volgende niet verhaalbare schades gedurende de looptijd van het contract brengen we de volledige eigen bijdrage (€ 500,-) bij u in rekening.

Acceptatie

Voor de acceptatie en toetsing bij BKR werken wij samen met EDR.
Als u tijdens het acceptatieproces vragen heeft kunt u contact opnemen met EDR via telefoonnummer 070 - 4525310 of via e-mail acceptatie@edrcs.nl

Downloads

Zit u te denken om een auto te Private Leasen? Dan kan de volgende informatie goed van pas komen. U vindt hier alles wat u nog meer moet weten over Private Lease. Natuurlijk kan het zijn dat u nog met vragen zit. Onze Private Lease experts zitten daarom klaar om uw vragen te beantwoorden, maar ook om te kijken wat het beste bij u past.

Onderstaande documenten zijn beschikbaar met behulp van het programma: Adobe Acrobat reader. U kunt dit programma gratis gebruiken.

Bent u niet tevreden?

We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het zijn dat u daar niet tevreden over bent. Wij stellen het op prijs als u ons dit laat weten middels onderstaand klachtenformulier, want het geeft ons de mogelijkheid om onze dienstverlening verder te verbeteren. Uw klacht nemen wij heel serieus en behandelen we op correcte en adequate wijze af.

U kunt natuurlijk ook contact opnemen met uw contactpersoon. Een andere mogelijkheid is een e-mail sturen naar: sales@eemsmondautolease.nl of een brief sturen naar:

Eemsmond Autolease b.v.
Venjelaan 2,
9936 BR FARMSUM-DELFZIJL

Vermeld dan dezelfde gegevens - als het online klachten formulier - in uw brief.

De afhandeling van uw klacht

Uw klacht wordt neergelegd bij de leidinggevende van de afdeling waar uw klacht betrekking op heeft. Deze leidinggevende zorgt voor registratie van uw klacht, bevestigt binnen vijf werkdagen dat uw klacht is ontvangen en wijst een klachtbehandelaar aan. Binnen tien werkdagen na uw melding ontvangt u van ons een bericht over uw klacht. Mochten we binnen die termijn nog geen standpunt kunnen bepalen, dan laten we u weten waarom dit zo is en wanneer u een reactie kunt verwachten.

Klachtencommissie Private Lease

Deze commissie behandelt klachten van consumenten tegen bedrijven die auto’s leasen (langdurig) aan particulieren.

Welke klachten behandelt de commissie Private Lease?
De belangrijkste onderwerpen die de commissie kan behandelen zijn:

 • De service van de leasemaatschappij
 • De uitleg van het leasecontract
 • De kwaliteit van het leasevoertuig
 • Beëindiging (of tussentijdse ontbinding) van het leasecontract
 • Geschillen over schade aan het voertuig bij inlevering
 • Betalingsgeschillen, bijvoorbeeld over de wijziging van het maandbedrag.

Klachtenformulier